Nivalan monitoimihalli kantaa ylpeänä nimeä Champion Door-Areena! Kyseessä on monipuoliseen treenaamiseen ja liikkumiseen tarkoitettu kokonaisuus. Täältä löydät kaikki meiltä varattavat tilat, niin juoksusuorasta, kiipeilyseinään, kuin myös itse liikuntasalin lohkoihin. Nautinnollisia liikuntahetkiä!


Ano vakiovuoroa

Monitoimihallin urheilusali on mahdollista jakaa kolmeen (3) erilliseen lohkoon väliverhoilla. Koko salin varatessa on pelialuetta täysimittaisen futsal tai salibandykentän verran.

Varaa sali tai salin lohko
Yleisurheilupuolella on mahdollisuus varata juoksuradat, heittoseinä heittolajien lajiharjoitteluun (moukari, kiekko jne.), volttimonttu (trampoliini) tai seiväshypyn vauhdinottosuora.

Varaa suorituspaikka
Muita varattavia urheilutiloja on mm. kiipeilyseinä, biljardisali, e-pelisali.

Varaa urheilutila
Monitoimihallin 2.kerroksessa sijaitsevasta simulaatiotilasta löydät Trackman 4 -golfsimulaattorin sekä SimWay -metsästyssimulaattorin. Ralllisimulaattori sijaitsee e-pelisalissa.

Varaa simulaattori
Monitoimihallin 2.kerroksessa löytyy kabinetti kokouskäyttöön. Tilassa on kokousmahdollisuus n.10:lle hengelle. Kabinetista löydät av-laitteiston esitysten ja kokouksen pitämistä varten. Kabinettiin voit tilata myös kahvitarjoilut asiakaspalvelustamme. Isompia kokouksia varten (n.30hlöä) kabinetti on muunneltavissa isommaksi tilaksi. Tätä varten on myös varattava lisäksi E-pelisali ja oltava yhteydessä asiakaspalveluumme.

Varaa tila
Tätä kautta on mahdollista varata yksittäisiä sulkapallovuoroja niille vapaille ajoille, kun salissa ei ole muita varauksia. Kenttiä on yhteensä seitsemän (7).

Varaa kenttä


Monitoimihalli

Kausi- ja sarjakortit

Kuntosalin oven avaus